Referencer

MD Mentor / Masaud Dar

Sikkerpost@mdmentor.dk / masaud@mdmentor.dk

Mob : 4142 2995

Alice J. Jobkonsulent, Hvidovre Jobcenter


“Jeg har mødt Masaud som konsulent hvor jeg har oplevelsen af en engageret, empatisk, holden sit ord, opsøgende og meget dygtig til at oparbejde en relation til de borgere vi har haft i fællesskab - jeg oplever samtidigt at de borgere jeg har givet Masaud i "hænderne" har været lige så trygge som jeg er, og de fleste er kommet videre, og de der ikke er,  skyldtes ikke mangel på entusiasme fra Masaud og hans virke”.Mette A. Socialrådgiver, Københavns Kommune


“Jeg har via mit arbejde som sagsbehandler hos Jobcenter Brøndby haft et tæt samarbejde Masaud, da han arbejdede hos anden aktør som mentor.  Jeg var altid tryg, når jeg sendte borgere af sted og Masaud tog imod, da min oplevelse var at Masaud var professionel, dygtig og med hjertet i det arbejde, som han udførte. Derudover er Masaud et utrolig behageligt menneske, og som jeg uden tøven vil give min anbefaling”.

Lykke K. Jobkonsulent, Brøndby Kommune


Masaud er en meget empatisk og dynamisk konsulent. Han har øje for de små nuancer hos en borger og er god til at finde de bedste og positive sider frem og få dem styrket. Det er nemt at samarbejde med Masaud og han er omstillingsparat og lever altid op til de krav der bliver stillet fra samarbejdspartnere.

MD Mentor - Masaud Dar / Mob : 41 42 29 95 masaud@mdmentor.dk / CVR : 37526142