Familiebehandlings forløbet
Vores familiebehandlings konsulenter tager udgangspunkt i kommunens handleplan, samt den pågældende families og det enkelte familiemedlems forventninger og ressourcer, for at kunne tilpasse den behandling og indsats, som støtter bedst op om børnenes trivsel og udvikling.
Mål og delmål
Familiebehandlingen har til formål at understøtte og udvikle struktur og trygt samspil i familien med henblik på, at barnet udvikler sig i en positiv retning. Der kan både være forebyggende og akutte indsatser hos børn og unge, samt deres forældre. Målet er at få skabt vedvarende positive forandringer i familien for dermed at styrke barnets sikkerhed, udvikling og trivsel.
MD PARTNER FAMILIEKONSULENTER

Anna Berg-Jappe
Familiekonsulent
Jeg har mange års erfaring med terapi og familiearbejde. Med min viden, erfaring, ro og nysgerrighed tilgår jeg arbejdet i familiebehandlingen samt i terapeutiske forløb med børn, unge, forældre/voksne i et trygt rum.
26 27 71 02
Kompetencekort - Anna Berg-Jappe
Jeg har i hele mit arbejdsliv arbejdet med børn, unge og deres familier. Altid med det fokus at være med til at finde og skabe vejen til større grad af trivsel og glæde hos barnet, børnene og forældre.
Jeg møder altid familien, forældre, barnet, den unge med ro og min fulde tilstedeværelse. Særligt i en tid med masser af forstyrrelser, input og stimuli af forskellig grad udefra, finder jeg det vigtigt at møde den enkelte med ro og nærvær.
Jeg skaber et roligt og tryg rum for samtale, og en tryg relation opstår. Dette tilsammen udgør et godt fundament for det videre arbejde hvad enten det er familiebehandling eller terapi.
ERFARING
Jeg har beskæftiget mig med pædagogik de første 20 år af mit arbejdsliv, primært indenfor området autisme spektrum forstyrrelse.
Siden 2014 har jeg arbejdet med hhv. terapi og familiebehandling i, og med, familier med forskellige former for udfordringer. Dette for en årrække i PPR-regi. De sidste år som ekstern konsulent. Jeg har erfaring med samarbejde med sagsbehandlere og andre faggrupper i børn og familie afdelinger og PPR i forskellige kommuner. Og i den forbindelse udfærdigelse af statusrapporter og anden skriftlig beskrivelse og vurdering.
Ud over min erfaring med familiebehandling i sårbare familier, har jeg erfaring med terapeutiske forløb med børn, unge, forældre sammen og hver for sig.
I de terapeutiske forløb med børn og unge er forløbene med et kreativt element i form af eksempelvis tegning. Gennem tegneterapi sker ofte en forløsning, bearbejdning af sorg, krise el.a., indsigt og/eller styrke til ny og bedre handlemåde. Sandplay er i støbeskeen og vil snart være et tilbud fra MD. Sandplay er ligeledes et effektfuldt terapeutisk redskab til både børn og voksne, hvilket vi ser frem til at kunne tilbyde.
UDDANNELSE
Jeg er uddannet pædagog, fra 1994. I de første 20 år af mit pædagogiske arbejdsliv har jeg videreuddannet mig med kurser og uddannelser primært indenfor autismespektret, så som TEACCH/visualiseret struktureret special pædagogik. KAT kassen/visuel hjælp til kommunikation om bl.a. tanker og følelser. Samt mange års deltagelse ved den årlige SIKON-konference med nyeste viden indenfor autismespektret fra både ind- og udland.
I 2008 blev jeg uddannet NLP certificeret coach. I 2014 integreret NLP psykoterapeut. Den integrerede del består af sandplayterapeut og spædbarnsterapeut, sidstnævnte ved Inger Poulsen.
Min faglige stolthed og et ønske om at være troværdig/autentisk, ærlig, nærværende og omsorgsfuld i mit arbejde, gør at jeg prioriterer og modtager supervision og egenterapi løbende…og fordi jeg bare ikke kan lade være, fordi nysgerrighed og udvikling er en stor og naturlig del af mig.
INTERESSER
Jeg interesserer mig for relationer og både personlig og faglig udvikling.
Familie og venner er en stor del af min fritid. Jeg holder af nærvær, samvær, musik, madlavning, fjol og grin.
Boligindretning og sysler i haven.
Rejser og oplevelser, både alene og sammen med mine kære.

Bettina Aagaard
Familiekonsulent
Jeg er uddannet social pædagog, familiebehandler og småbørnskonsulent og har de sidste 23 år arbejdet med sårbare børn og familier. Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret perspektiv og en nysgerrighed på mennesket.
40 56 30 36
Kompetencekort -Bettina Aagaard
Jeg har gennem tiden været tilknyttet ”baby-projekter”, hvor jeg er uddannet til at udføre Care index (en metode til at afkode tilknytningen mellem mor og barn), samt uddannet i at udføre AAI interview, som kan bruges til at afdække forældres indre arbejdsmodeller og sidst er jeg uddannet i at bruge interviewet IWMC – afdække den tidlige tilknytning mellem mor og barn.
Min skriftlighed er stærk og alt bliver veldokumenteret, til brug for en videre udvikling af barnet og dets familie. Har en bred erfaring med støttende og motiverende samtaler, samt en god erfaring med tværfagligt og tværprofessionelt samarbejde med både private og det offentlige.
Jeg er som udgangspunkt nysgerrig på mennesket, hvilke strategier der udvikles og hvordan de kan omlægges, hvorfor jeg er ydmyg i mit arbejde, og altid søger efter at udvikle og skabe den bedste trivsel for barnet, dette med en tydelig kommunikation til barnets omverden. Den største betydning i mit arbejde med familier og børn er, at barnet/familien får oplevelsen af at være i fokus og sammen arbejder vi ud fra de ressourcer/kompetencer de har. Min tilgang er anerkendende, imødekommende, helhedsorienteret og baseret på tillid. Jeg arbejder ud fra en relationel forståelse, der hviler på anerkendelse, tillid, dialog og faglighed, for der igennem at kunne handle ansvarligt og effektivt og i overensstemmelse med den enkeltes handleplan.
Min ”værktøjer” er mangfoldige idet jeg har flere efteruddannelser som mindfulness, stress coach, psykisk førstehjælp, grafisk facilitering, miljøterapeut m.fl.
ERFARING
Arbejdet med udsatte børn-og unge siden 1999
UDDANNELSE
1999 udannet socialpædagog, arbejdede på behandlingshjem med sårbare børn, flere af dem med diagnoser.
2000 uddannet miljøterapeut – tidlig tilknytning, relationer samt relations arbejde, behandlingsmiljøet samt metoder og midler.
Sideløbende arbejde på et ”akuthold” med kriminelle unge, hvor primæropgaven var at resocialisere dem.
2014 Børne og familiekonsulent – Kari Killen som gæsteunderviser.
2017 Stresscoach ved Bjarne Toftegård.
2018 Mindfulnessinstruktør ved Susanne Wexø.
2018 Grafisk facilitering.
2019 Småbørnskonsulent – Kari Killen som hovedunderviser.
2020 Masterclass i modificeret Care index, AAI, WMCI og IA – Kari Killen som hovedunderviser
2022 metakognitiv kursus med udgangspunkt i de metakognitive metoder og hvordan de anvendes

Christian Solon
Familiekonsulent
Jeg har bred erfaring indenfor psykoterapi. Mit fokus er at skabe tillid for et positivt udviklende forløb. Mit fokus er på familieområdet, hvor jeg yder støtte, rådgivning og løbende sparring til børn/unge og forældre.
60 17 88 11
Kompetencekort - Christian Solon
TBC
FAMILIEBEHANDLER
ERFARING
UDDANNELSE

Gitte Ulrik
Familiekonsulent
Jeg har mange års erfaring som familiebehandler med efteruddannelse inden for den systemiske og narrative teori/metode. Mit primære fokus er på anerkendende tilgang og forældrenes mentaliseringsevne.
60 83 53 32
Kompetencekort - Gitte Ulrik
Jeg har mange års erfaring i arbejdet som familiebehandler. Jeg er uddannet socialpædagog og har efteruddannet mig inden for den systemiske og narrative teori/metode. Mit primære fokus er på forældrenes mentaliseringsevne i interaktionen med deres barn/børn.
Jeg møder altid en familie med en anerkendende tilgang for derigennem at skabe en tillidsfuld relation mellem familie og familiebehandler. Jeg har erfaring med observationer og beskrivelser af disse. Jeg har erfaring i arbejdet med støttet og overvåget samvær samt forældresamtaler.
ERFARING
- Arbejdet med udsatte børn-og unge siden 1991
UDDANNELSE
Jeg er uddannet pædagog. Med efteruddannelse inden for den Narrative samtale i praksis, Børne- og Familiekonsulent med den løsningsfokuseret teori som arbejdsmetode, MI (Den motiverende samtale). Jeg har modtaget supervision og undervisning i Theraplay til brug i praksis, samt undervisning og supervision ved Kari Killèn i brugen af Care Index.
- Jeg påtænker at tilegne mig mere viden inden for den Metakognitive metode i 2022
- MI (motivation til forandring) MI Center
- Narrative samtale i praksis ved Anne Saxtorph
- Supervision og undervisning i Theraplay ved Marie Olsen-Kludt
- Supervision og undervisning i Care Index ved Kari Killèn
- Supervision og undervisning i Neuroaffektiv udviklingspsykologi ved Susan Hart
- Børne- og familiekonsulent fra Toftemosegaard
- Kommunikation i praksis enkeltfag Køge Handelsskole
- Miljøterapeut fra Behandlingshjemmet Magnoliegaarden

Karina Faxholm
Familiekonsulent
Jeg har mange års erfaring med det socialfaglige område, hvor fokus er, at udvikle borgers nuværende situation og med brugbare værktøjer. Min overbevisning er, at alle har kompetencer som kan bruges.
60 35 33 18
Kompetencekort - Karina Faxholm
Jeg er eksamineret psykoterapeut med speciale i Traumer og Angst og uddannet NLP Coach med fokus på livsforandring.
De seneste 6 år har jeg arbejdet inden for det socialfaglige område med og som blandet andet; støtte- kontaktperson / familierådgivning / uddannelsesvejledning/ mentor støtte
Jeg har bred erfaring inden for det socialfaglige område hvor fokus er at udvikle familier og børns nuværende situation og udvikle brugbare værktøjer sammen med familien, som sikrer trivsel på den lange bane. Jeg arbejder tværfagligt og sikrer altid en god og tryg relation, hvor jeg møder familier og børn i forståelse og anerkendelse af nuværende situation.
ERFARING
- Jeg har massiv erfaring i arbejdsevne beskrivelser, screening rapporter, Funktionsevnebeskrivelser i hjemmet, statusskriv, CV udarbejdelse og ansøgnings skriv.
INTERESSER
- Familien
- Naturen
- Træning
- Læse
- Videreudvikling af psykoterapi
MD PARTNER STØTTE- / KONTAKTPERSONER

Atilla Dogan
Støtte-/ Kontaktperson
10 års erfaring indenfor det sociale arbejde med udsatte børn og unge med mange forskellige problematikker omkring autisme, borderline, bipolar lidelse, skizofreni, ADHD, ADD m.v.
53 78 68 38
Kompetencekort - Atilla Dogan
Jeg har over 10 års erfaring indenfor det sociale arbejde med udsatte børn og unge, idet jeg har beskæftiget mig med mange forskellige problematikker omkring autisme, borderline, bipolar lidelse, skizofreni, skizotypisk sindslidelse, ADHD, ADD m.v. Ydermere har jeg erfaring med banderelaterede unge mennesker, hvor jeg har været med til at skabe struktur og gode rammer for deres hverdag med henblik på at skabe en ny og god tilværelse udenfor bandemiljøet.
Jeg har rødder i Tyrkiet og gennem min egen opvækst som efterkommer, har jeg en stor kulturforståelse og viden om integrationsvanskeligheder samt de udfordringer der kan opstå som følge heraf. Min viden samt erfaring, har givet mig kompetencerne til at navigere i de udfordringer der kan opstå, og få en forståelse for hvordan disse bedst muligt kan løses i fællesskab.
ERFARING
Jeg har på baggrund af ovenstående også fået bred erfaring med lovgivning. Jeg arbejder ud fra en anerkendende tilgang, hvor jeg ser muligheder for den enkelte, og mit fokus er på relationsopbygning og det stærke tværfaglige samarbejde for at optimere på løsninger.

Christian Klinke
Støtte-/ Kontaktperson
Erfaring i tæt samarbejde med sagsbehandler om, at foretage forbedringsforløb og forandrings-processor hos udsatte unge og unge med risiko for kriminalitet.
22 19 15 92
Kompetencekort - Christian Klinke
Jeg har været ansat i Københavns politi siden 1999, hvor jeg hovedsagligt har arbejdet med forebyggelse af ungdomskriminalitet – unge mennesker indtil den unge fylder 25 år.
Derudover har jeg været politiets repræsentant i SSP Ydre Nørrebro igennem de seneste 7 år.
Jeg har mange års erfaring med bekymringssamtaler med familie og unge i særligt udsat boligområder.
Min tilgang er et tværfagligt helhedsorienteret samarbejde med forvaltninger og sagsbehandlere omkring den unge mhp. at forebygge kriminalitet og skabe gode muligheder for den unge i livet fremover.
Derudover arbejder jeg med forebyggelse af radikalisering og exit forløb i bande sammenhæng. Jeg deltager aktivt i forbedringsforløb mellem barnet / den unge, myndighed og politiet i tæt samarbejde med sagsbehandlere og barnets / den unges netværk.
ERFARING
- Primæropgaver de seneste 15 år
- Unge sager – kontaktperson sager – mentor sager.
- Autisme sager.
- Vold i nære relationer.
- Ungdomskriminelle, der skal i job/uddannelse.
- UKN sager.
- Efterværnssager.
- Børne sager med mistrivsel i hjemmet.
- Har været ansat i Kbh.s Politi siden 1999.
- Arbejder med forebyggelse af ungdomskriminalitet – unge mennesker indtil den unge fylder 25 år.
- Politiets repræsentant i SSP Ydre Nørrebro igennem de seneste 7 år.
- Primært arbejde i politiet
- Bekymringssamtaler med familie og unge i særligt udsat boligområder.
- Tværfagligt helhedsorienteret samarbejde omkring den unge mhp. at forebygge kriminalitet og skabe gode muligheder for den unge/borgeren i livet fremover.
- Tæt netværk i boligområder og interessenter omkring de unge.
- Tæt netværk med forvaltninger og sagsbehandlere.
- Ydermere arbejdet i politiet:
- Forebyggelse af radikalisering og exit forløb i bande sammenhæng..
- Deltager aktivt i forbedringsforløb mellem borger, myndighed og politiet i tæt samarbejde med sagsbehandlere og netværk omkring borgeren.
- Har været Kbh.s Politis tovholder/oplægsholder i forhold til ”radikalisering og forandringer hos den enkelte i forbindelse med bekymring for radikalisering”.
UDDANNELSE
- Færdig uddannet som Dip. kriminolog ved Kbh.s Universitet 2020.
- Flere kurser ved PET i forbindelse med radikalisering og bekymringssamtale med borgere.
- Kurser i anderkendende tilgang og forbedringsprocessor.
- Flere kurser igennem SSP København i forbindelse med kriminalitetsforebyggelse af unge mennesker.

Michelle Korte
Støtte- / Kontaktperson
Stor erfaring med mennesker i udsatte positioner. Yder støtte der kan hjælpe mennesker til at overkomme modgang og håndtere/mestre svære livsomstændigheder.
50 50 60 36
Kompetencekort - Michelle Korte
Som støtte- & kontaktperson er det at skabe tillidsfulde relationer i centrum for mit arbejde, og empatisk indføling er mit vigtigste arbejdsredskab. Jeg har stor indsigt i hvordan den menneskelige psyke fungerer, og hvad man konkret kan gøre for at mestre modgang i livet og fremme positive psykologiske forandringer. Den indsigt har jeg blandt andet erhvervet mig under min kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi, hvor jeg har specialiseret mig i mestringsstrategier ved krise og traumer, og fra min efteruddannelse i ACT (Acceptence and Commitment Therapy) og MBKT (Mindfulness Baseret Kognitiv Therapi).
ERFARING
- 10 års erfaring som pædagog, både med børn og familier, mennesker i sårbare og udsatte positioner, samt unge mennesker, der har begået kriminalitet.
- Arbejdet terapeutisk med klienter med psykiske udfordringer og forskellige psykiatriske diagnoser.
- Undervist i psykologi og afholdt kurser i stress, angst og depressions håndtering og forebyggelse.
- Vejledning og rådgivning, herunder uddannelsesvejledning.
- Den motiverende samtale.
INTERESSER
Meditation, yoga, havearbejde, søge viden om den menneskelige psyke, familie og venner

Kabeer Takiar
Støtte-/ Kontaktperson
Stor erfaring med socialt udsatte unge. Det væsentlige er, at styrke den individuelle positive tænkning, ændre vaner og se muligheder og brugbare kompetencer hos den enkelte.
30 40 26 26
Kompetencekort - Kabeer Takiar
Jeg har i flere år arbejdet med socialt udsatte unge med udgangspunkt i den enkeltes behov og gennem motivationssamtaleforløb. For mig er det væsentligt, at styrke den individuelle positive tænkning, ændre vaner og se muligheder og brugbare kompetencer hos den enkelte.
Min tilgang er anerkendende, omsorgsfuld og samarbejdende og jeg anvender metoder, som har til hensigt at skabe en forandring og motivation for en bedre tilværelse.
ERFARING
- Støtte/kontaktperson sager
- Ungesager med mistrivsel i hjemmet
- Arbejdsevne- og uddannelsesafklaring
- Familiesager med minoritetsunge
- Trivselssager med fokus på at skabe forandringer gennem en aktiv hverdag
- Psykisk sårbare borgere med fokus på social træning og støtte til struktur
FOREDRAG
”Fra modborger til medborger” – styrkelse af integration i Danmark
Syn på autoriteter
Kulturforskelle

Vincent Groes
Støtte-/ Kontaktperson
Bred erfaring med socialpædagogisk arbejde og borgere med diagnoser. 15 års beskæftigelse med, at hjælpe unge hvis liv har været præget af kriminalitet og misbrug.
40 11 33 30
Kompetencekort - Vincent Groes
Jeg har bred erfaring indenfor socialpædagogisk arbejde herunder skriftlig dokumentation. Jeg har gennem de seneste 15 år beskæftiget mig med, at hjælpe børn og unge, hvis liv har været præget af kriminalitet og misbrug. Yderligere har jeg mangeårig erfaring i arbejdet med børn og unge med diagnoser og dobbeltdiagnoser, herunder autisme spektrum forstyrrelse, ADHD, skizofreni samt Tourettes syndrom.
Jeg møder barnet / den unge, hvor de er og uden forudindtaget holdning.
UDDANNELSESBAGGRUND
Pædagog uddannet med speciale i socialpædagogisk tilgang.
Misbrugsvejleder baseret på den kognitive tilgang og den motiverende samtale.
Friluftsvejleder uddannet. Jeg forsøger at bruge naturen som samtalerum hvis muligt.
ERHVERVSBAGGRUND | LIVSERFARING
Støtteperson/mentor for borgere med misbrug og kriminalitet.
Mangeårig erfaring i arbejdet med diagnosticerede borgere.
Misbrugsbehandler.
Pædagog på særligt sikrede institutioner.
Stofambulatorium KBH NV.
Børnehjem Ghana
Salgschef i IT branchen med primær kundeportefølje indenfor den finansielle sektor.
PRIMÆRE BORGERTYPER
Arbejds- og uddannelsesafklaring.
Psykisk sårbare borgere, herunder borgere med både enkelt og dobbeltdiagnoser.
Borgere med misbrug (hash og hårde stoffer).
Borgere med kriminel baggrund .
Borgere med behov for social træning og angsteksponering støtte til struktur, døgnrytme og økonomi.
INTERESSER
Trailløb
Vandring, natur
Jagt
Sejlsport